RETOURNEREN 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,25 per brievenbuspakje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mannen-sieraden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Speciaal voor u  gemaakte sieraden kunnen niet worden geretourneerd.

Onder speciaal voor u gemaakte sieraden vallen alle sieraden die speciaal voor u gemaakt, bedrukt en gegraveerd worden.

Dit zijn ook sieraden die in een speciale maat gemaakt zijn.

 

 Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mannen-sieraden.nl geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en vergezeld van een retourformulier .

Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in en stuur dit mee met het artikel. (De reden van retourneren is NIET verplicht te melden)

Mannen-sieraden.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten doorMannen-sieraden.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

  •  

  •   
  • Indien u op rekening (Klarna) gekochte sieraden retourneert  dient u rekening te houden met de betaaltermijn van 14 dagen. U dient zich aan deze betaaltermijn te houden.