Armbanden met Leergravure

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Herenarmbanden met leergravure

Een armband cadeau geven aan een man is leuk, maar een gepersonaliseerde armband geven is nog veel leuker! Kies een gepersonaliseerde armband om je vriend, man, papa of opa helemaal te verrassen op een speciale manier die ze niet zullen verwachten! De armbanden kunnen worden gepersonaliseerd met een naam of tekst in het leer. Ook is er de mogelijkheid om de sluiting van de armband te laten graveren.


De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit, en bij Mannen Sieraden kun je ze extra speciaal laten maken door de personalisatie die we aan de sieraden toe voegen. Deze herenarmbanden kun je helemaal laten maken naar je eigen wensen en smaak, je houdt uiteraard rekening met de smaak van de drager van de armband. Manieren om de armband helemaal naar jouw stijl aan te passen zijn als eerste de kleur van de armband. De armbanden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleur zegt al veel van diegene die de armband gaat dragen. Er zijn verder verschillende afbeeldingen die je kunt laten graveren, een afbeelding met een speciale betekenis voor jou en de ontvanger. Bijvoorbeeld een hart, een infinity teken, of zelfs allebei!  De armbanden worden gegraveerd in een duidelijk lettertype (Arial)       

Er zijn volop gelegenheden om deze herenarmbanden cadeau te doen:

- Met Vaderdag: De liefste papa geef je natuurlijk graag een mooi cadeau en met zo’n gepersonaliseerd armband heb je vast het best cadeau ooit. Wat zal papa blij zijn als hij ziet dat je een persoonlijke tekst en de namen van zijn kinderen op de armband hebt laten graveren!

- Met die speciale datum, de viering van jou relatieMisschien ben je nog maar pas samen met je partner, of je bent al jaren een stel; eenaamarmband is een leuke manier om samen de liefde voor elkaar te symboliseren. Je kunt je lief verrassen met een armband met tekst, of je kiest beide een armband uit met elkaars namen en die speciale plaats en datum in het leer gegraveerd. Mocht je toch houden van een iets subtielere boodschap, dan kan je er ook voor kiezen om de binnenkant van de sluiting te laten graveren. Dan ziet alleen degene aan wie je de armband geeft die speciale woorden die jij hebt laten graveren. 

Met Valentijnsdag is het de uitgelezen tijd om je liefde te verklaren. Wat leuk om dat op een origine manier te doen, die hij nooit zou verwachten. Een leren armband met jouw naam er in gegraveerd..

Afgestudeerd : Een vriend, vriendin of familielid heeft eindelijk zijn of haar langverwachte diploma op zak. Een armband met een motiverende tekst is een blijvende herinnering! Zo kan je ze laten weten hoe trots je op ze bent.

KerstEen klein pakje onder de boom met een prachtige mannen armband met gravure. De verrassing zal groot zijn en de ontvanger blij!

 

Deze armbanden worden allemaal in ons eigen atelier met de hand gemaakt. De gravure wordt in het leer gezet met een CO2 graveermachine. In het staal wordt de gravering er in gezet met de lasergraveermachine. We hebben inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in het graveren van sieraden en we zijn er trots op dat we alleen de allerbeste kwaliteit leveren. Zodra het leer en de sluiting allebij zijn gepersonaliseerd met onze graveermachines, gaan we de armband in elkaar lijmen. Dit is een uiterst nauwkeurig proces. Wij zorgen er altijd voor dat de armband zeer netjes wordt afgewerkt.

Bij elke armband wordt een leuk sieradenzakje geleverd. Mocht je liever een andere verpakking wensen kunnen we je armband ook versturen in een leuk cadeaublikje of in een luxe sieraden doosje. 

Zodra we jouw bestelling ontvangen hebben gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Armbanden zonder een gravure versturen we (mits ze voor 12:00 uur besteld zijn) nog dezelfde dag, en armbanden met een gravure versturen wij in ieder geval binnen 3 werkdagen zodat je je gepersonaliseerde graveerarmband snel bij jou op de deurmat valt!