Kettingen

Heren kettingen

Kettingen zijn dé perfecte accessoire voor mannen. Kettingen kunnen een statement geven. De een kiest voor een eenvoudige losse ketting met of zonder hanger, de ander kiest voor uitbundig en groot. Er zijn veel stijlen en evenzoveel keuzes. Je vindt bij Sieraden&Co een grote selectie van mannenkettingen en -hangers: Stoere edelstalen kettingen en mooie zilveren heren kettingen en hangers voor mannen. De zijn verschillende materialen zoals zilver, roestvrij staal en leer zijn van de beste materialen gemaakt. Elke man vindt een geschikte ketting of hanger. Of het nu gaat om casual, of met een indrukwekkende hanger, of het nu gaat om roestvrij staal of leer: Wij bieden je de meest uiteenlopende ontwerpen in hoge kwaliteit en afwerking.

Graveer /naam kettingen

Je vindt volop gepersonaliseerde heren kettingen op onze website. Erg in trek zijn de kettingen met een gepersonaliseerde hanger. Er is veel keuze uit verschikkende mogelijkheden en materialen. Zo zijn de staafjes kettingen erg in trek, ook voor mannen! We hebben ze van RVS met een leren ketting of van sterling zilver. De vier zijden kunnen gegraveerd worden. Maar er is ook keuze uit verschillende 'dogtags' en andere hangers. Een zilveren hanger met alleen een naam of symbool is vaak geliefd om vriendschap symbool

Hangers met foto gravure

De fotohanger is allang geen bijzonderheid meer. Je kunt kiezen om een foto op een hanger te laten graveren.

Een prachtige herinnering aan een dierbaar persoon of geliefd huisdier. Zijn/haar foto gegraveerd bij je dragen; dicht bij je hart. Je kunt op de achterkant nog een persoonlijke tekst of naam laten graveren

Vingerafdruk hanger/ketting

Een waardevol geschenk is een ketting met een vingerafdruk. Wij maken van jou vingeradruk een prachtige gravure op je hanger. Er zijn veel mogelijkheden! Heel waardevol en supermooi! Elke vingerafdruk wordt met zorg bewerkt zodat her een zo optimaal mogelijke gravure van de vingerafdruk wordt gemaakt. Onze grote selectie van mannenkettingen biedt uw favoriete stijlen voor de beste prijs. Als u op zoek bent naar een set van betaalbare en duurzame herenkettingen, dan is dit uw plek.
Wij zijn gespecialiseerd in mannen sieraden, en we zijn vastbesloten om de beste prijs te bieden met betaalbare prijzen,topkwaliteit en een snelle en betrouwbare service. Hoewel onze prijzen tot de meest betaalbare op de markt behoren, zijn de kettingen zeer duurzaam en van topkwaliteit!